Over Ons / Werkwijze

Wie zijn wij?

Waarom kiest u voor VisumService.nl?

Jarenlange ervaring en uitstekende contacten met vele diplomaten en samenwerking met organisaties zoals PostNL, Schiphol en Valid Express, maken VisumService.nl tot een hoogwaardig bemiddelingsbureau. VisumService.nl is in Rotterdam opgericht in 1997 door Valdemar. Hij komt uit een gezin van diplomaten en is daardoor opgegroeid in het leven van consulaten en visa. De laatste jaren zijn er veel visumaanbieders op de markt gekomen door mensen die op zoek waren naar een onderneming en zijn gaan handelen in de visumaanvraag. Valdemar heeft dit nooit als een handel gezien maar als een plezier om mensen op weg te helpen naar een land. Valdemar begon zijn carrière nadat een vriend hem vroeg of hij tijd had om naar het consulaat te gaan, aangezien hij vertrouwd was met consulaten. Voordat hij het wist had hij honderden klanten en uiteindelijk besloot om twee jaar later zijn bedrijf te openen, in 1997. De naam van het bedrijf in 1997 was ‘Visum en Legalisatie Service’. Na een tijd zoeken naar de juiste naam kwam hij met ‘Visum Service Valdemar’. Met de moderne tijd waarin wij nu leven van de URL’s kwam hij tot de laatste beslissing om het ‘VisumService.nl’ te noemen. Deze naam bleek een succes bij de klant. Als u tegenwoordig op google zoekt zult u versteld staan hoeveel bedrijven bestaan met de naam ‘VisumService’. Daar zijn wij uiteraard erg trots op, want wij weten wie het eerst was.

Onze collega’s hebben hun sporen verdiend in het vak en zijn experts in het visumgebied, uiteraard allemaal opgeleid door Valdemar.

Voor redelijke prijzen handelen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk af. Wij zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te bekommeren om de administratieve lasten die het aanvragen van een visum met zich meebrengt, zodat u met een gerust hart op reis kan. Voor zakelijke visumaanvragen hanteren wij in het algemeen een ander tarief.

 

Hoe gaat VisumService.nl te werk?

1. Op het moment dat wij uw documenten ontvangen, op werkdagen voor 10.00 uur (Rusland voor 09.30 uur), zullen wij deze controleren en gaan wij direct naar het consulaat in Den Haag om uw aanvraag aan te bieden. Voor andere steden moeten wij een rit inplannen en hebben wij 1 of 2 werkdagen extra nodig; voor aanvragen in Brussel hebben wij 3 tot 5 extra werkdagen extra nodig.

2. Zodra uw aanvraag geaccepteerd is door het consulaat sturen wij u via de e-mail de factuur toe. Op de e-mail staat alle informatie over de procedure, gereedheid van het visum bij het consulaat en de factuur als bijlage. We sturen alleen een factuur nadat het consulaat uw visumaanvraag heeft gecontroleerd en geaccepteerd.

3.Op de dag dat het visum klaar is op het consulaat zullen wij het visum ophalen. Vanaf die dag -wel wanneer de betaling bij ons binnen is- zullen wij uw paspoort met visum aan teruggeven of terugsturen.

 

Reden van bestaan

Onze diensten zijn uitsluitend gespecialiseerd voor het aanvragen van een visum of legalisatie van de documenten die nodig zijn voor gebruik in het buitenland. We werken samen met de grootste bedrijven in Nederland en andere landen, maar helpen ook alle andere particulieren en zakenmensen. Iedereen maakt gebruikt van onze kennis sinds 1997.

 

Bij welk consulaat of ambassade vragen we een visum aan

Wij vragen een visum aan bij alle consulaten of ambassades, zolang deze zich in Nederland of België bevindt. De belangrijkste zijn China, Rusland, Belarus, Oekraïne, Vietnam, Australië, Thailand, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten van Amerika, Verenigde Arabische Emiraten, Indonesië, Algerije, Iran, Nigeria, Ghana en alle andere landen die een visum nodig hebben. establishment, local_government_office, point_of_interest

 

Consultancy bureau

VisumService.nl adviseert reizigers met zoveel mogelijk informatie en biedt hulp bij het aanvragen van een visum.

VisumService.nl biedt advies op maat voor mensen die behoefte hebben aan een snel en professioneel proces. Onze klanten zijn mensen die geen tijd willen verliezen met het aanvragen van het visum bij het consulaat of omdat de afstand te lang is. We bieden onze diensten aan iedereen die om welke reden dan ook onze professionele hulp nodig heeft.

 

Visum pre-check

Laat uw visumaanvraag vooraf nakijken met de Pre-Check en bespaar tijd.
E-mail ons alle benodigde documenten. Onze visumdeskundigen controleren uw aanvraag tegen een vergoeding van € 30. U ontvangt binnen 24 uur (in werkdagen) een antwoord met gedetailleerde informatie over eventuele aanvullende leveringen.

 

Algemeen Disclaimer

De informatie en de kosten staan op de website per land, per nationaliteit en per type visum. Onze informatie is beschikbaar voor iedereen die een visum wil aanvragen. U bent niet verplicht om via ons een visum aan te vragen, u kunt uw visum ook persoonlijk bij het consulaat aanvragen.

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]