Over ons / Werkwijze

Wie zijn we?

Jarenlange ervaring en uitstekende contacten met vele diplomaten en de samenwerking met PostNL, Schiphol en Valid Express maken VisumService.nl tot een kwalitatief hoogstaand bemiddelingsbureau. VisumService.nl is in 1997 opgericht in Rotterdam door Valdemar. Hij komt uit een familie van diplomaten en groeide daardoor op in het leven van consulaten en visa.

Visumaanbieders

In de afgelopen jaren zijn veel visumaanbieders op dezelfde markt toegetreden. Valdemar heeft dit nooit als een vak gezien, maar gewoon als een genoegen om mensen op weg naar een land te helpen. Valdemar begon zijn carrière nadat een vriend vroeg of hij tijd had om voor het visum te zorgen, aangezien hij bekend was met consulaten. Voordat hij het wist, had hij honderden klanten en besloot uiteindelijk twee jaar later, in 1997, zijn bedrijf te openen.

De naam van het bedrijf

De naam van het bedrijf in 1997 was ‘Visum en Legalisatie Service’. Na een tijdje zoeken naar de juiste naam, kwam hij op de proppen met ‘Visum Service Valdemar’. In de moderne tijd van URL’s waarin we nu leven, kwam hij tot de laatste beslissing om het ‘VisumService.nl’ te noemen. Deze naam bleek een succes te zijn bij de klant. Als u tegenwoordig op Google zoekt, zult u versteld staan ??hoeveel bedrijven er zijn met de naam ‘VisaService’. Daar zijn we natuurlijk erg trots op omdat we weten wie er eerst kwam.

Onze collega’s

Onze collega’s hebben hun sporen verdiend in het vak en zijn experts op het gebied van visa, natuurlijk allemaal opgeleid door Valdemar.

VisumService.nl

We zullen uw verzoek zo snel mogelijk behandelen tegen redelijke prijzen. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratieve lasten die komen kijken bij het aanvragen van een visum, zodat u met een gerust hart kunt reizen. Voor zakelijke visumaanvragen hanteren wij doorgaans een ander tarief.

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]