Over ons / Werkwijze

Wie zijn we?

VisumService.nl is een hoogwaardig bemiddelingsbureau met jarenlange ervaring en uitstekende contacten met diplomaten. Onze samenwerking met PostNL, Schiphol en DHL stelt ons in staat om snel en efficiënt te werken. Ons bedrijf werd in 1997 opgericht door Valdemar die opgroeide in een familie van diplomaten en daardoor bekend was met consulaten en visa.

Visumaanbieders

In de loop der jaren zijn er veel visumaanbieders bijgekomen, maar onze oprichter heeft zich altijd onderscheiden door zijn persoonlijke benadering en passie voor het helpen van mensen op weg naar een land. Onze oprichter begon zijn carrière in de visumbranche nadat een vriend hem vroeg om te helpen met het aanvragen van een visum vanwege zijn bekendheid met consulaten. Al snel had hij honderden klanten en in 1997 besloot hij om zijn eigen bedrijf te starten.

De naam van het bedrijf

In 1997 werd ons bedrijf opgericht onder de naam ‘Visum en Legalisatie Service’. Na enige tijd werd de naam veranderd in ‘Visum Service Valdemar’. In het huidige digitale tijdperk hebben we besloten om onze naam te veranderen in ‘VisumService.nl’, wat een succes bleek te zijn bij onze klanten. Als je tegenwoordig op Bing zoekt naar ‘VisumService’, zul je versteld staan van het aantal bedrijven met deze naam. Wij zijn er trots op dat wij de eerste waren.

Onze collega’s

Onze collega’s zijn experts op het gebied van visa en zijn allemaal opgeleid door onze oprichter.

VisumService.nl

Bij VisumService.nl behandelen we uw verzoek snel en tegen redelijke prijzen. Wij nemen de administratieve lasten van het aanvragen van een visum van u over, zodat u met een gerust hart kunt reizen. Voor zakelijke visumaanvragen hanteren wij doorgaans een ander tarief.

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]