Contact

Visum Thailand Online Aanvragen

VisumService nl vraagt uw documenten aan en begeleidt u tijdens het gehele proces en bezorgt u uw visum. Lees de onderstaande pagina goed door voor een keuze te maken! Tip, sla deze pagina op in uw bladwijzers zodat u de volgende keer direct naar deze pagina kunt terugkeren!

Visa Thailand, kies het visum dat u nodig heeft

Visum vrijstelling voor 30 dagen
Vrijwilligerswerk
Werkvisum

Visum Thailand Aanvragen

Lees deze pagina aandachtig door, hier vindt u alle informatie voor de visumaanvraag voor Thailand. De informatie en soorten visa die u hier op deze pagina kunt vinden, zijn uitsluitend voor de Nederlandse nationaliteit. Als u een visum voor Thailand nodig heeft voor een andere nationaliteit, moet u naar de hoofdpagina gaan en daar de juiste keuze maken:

bestemming > nationaliteit > soort visum > kies een visum.

Klik op de home knop linksboven in de witte balk.

Het aanvragen van een visum voor Thailand

Thailand als bestemming

Wilt u op vakantie naar Thailand of heeft u een zakenreis naar Thailand gepland? Dan heeft u in de meeste gevallen een visum voor Thailand nodig. Thailand is een prachtige vakantiebestemming en een belangrijk handelspartner van Nederland.

Het visum?

Er zijn dan ook ontzettend veel mensen die een visum aanvragen voor Thailand. Een visum is een document dat aantoont dat u officiële toestemming heeft om naar het land in kwestie af te reizen. 

Een visum voor Thailand aanvragen is niet altijd even eenvoudig. Het aanvragen van visa is voor de meeste mensen een tijdrovende klus. Het is daarom aan te raden om uw visumaanvraag via een gespecialiseerde partij te laten verlopen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

VisumService.nl

Bij VisumService.nl kunnen wij de aanvraag voor u verzorgen. Voor vrijwel ieder land is er een andere aanvraagprocedure. Bij VisumService.nl maken wij het aanvragen van een visum zo makkelijk mogelijk. Op deze manier kunt u een visum voor Thailand aanvragen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Ervaring met visumaanvragen

Als u geen ervaring met het aanvragen van een visum heeft, kan het lastig zijn om een visum aan te vragen. Bovendien verschillen de vereisten die ambassades aan een visum stellen enorm.

Kies bovenaan het juiste visum en maak een online aanvraag aan op onze website.

Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.

Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.

Wij verwerken de documenten voor u voor de Thaise ambassade en maken een boeking om de visumaanvraag bij de Thaise ambassade te verwerken.

Nadat de ambassade de visumaanvraag heeft geaccepteerd, sturen wij u een factuur per e-mail. In deze e-mail zullen we u vertellen wanneer en hoe laat het visum terug op ons kantoor zal zijn.

Nadat het visum is opgehaald bij de ambassade en de factuur is betaald, is het visum klaar om te worden opgehaald of naar uw adres te worden verzonden.
Wat-Arun-temple-in-Bangkok
Uw visumaanvraag voor Thailand

Algemene vereisten voor een visum Thailand (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u een visum aanvragen voor Thailand? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle noodzakelijke vereisten. Als u een visum aan wilt vragen, dient u verschillende documenten aan te leveren. Hierboven vindt u een basisoverzicht van alle documenten die u nodig heeft als u een visum voor 1 inreis aan wilt vragen voor Thailand. Heeft u een visum nodig? Dan vindt u bovenaan op deze pagina ook wat de basisvereisten voor alle soorten visums zijn.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hierboven vermelde basisbenodigdheden.

Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

Dit zijn de vereisten waar over het algemeen aan voldaan moet worden voor een visum Thailand. De vereisten die aan het visum gesteld worden, kunnen per situatie verschillen. Wij raden u daarom aan om een online aanvraag bij ons te plaatsen, zodat u voor uw situatie exact te zien krijgt wat de vereisten zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u daadwerkelijk aan alle vereisten voldoet.

Het belang van een visum

Vereisten voor een visum

Als u naar andere lidstaten van de EU afreist, dan heeft u hiervoor als Nederlands paspoorthouder geen visum nodig. Veel reizigers zijn het hierdoor niet gewend om een visum aan te moeten vragen. Als u tijdelijk als Nederlander tot 30 dagen als toerist in Thailand wilt verblijven, dan heeft u geen visum nodig voor Thailand. Maar als u niet als toerist naar Thailand gaat heeft u wél een visum nodig, óók wanneer u korter dan 30 dagen in Thailand verblijft!

Uw visumaanvraag voor Thailand goed geregeld

Wilt u er zeker van zijn dat de aanvraag van uw visum voor Thailand goed verloopt? Dan kunt u ervoor kiezen om de visumaanvraag door een specialist te laten verzorgen. Bij VisumService.nl kunnen wij u helpen met het verzorgen van de aanvraag. Op deze manier kunt u er helemaal zeker van zijn dat uw visum aan alle eisen voldoen.

U weet exact wat u moet doen

Een visum voor Thailand aanvragen wordt erg eenvoudig als u voor VisumService.nl kiest. Wij zorgen ervoor dat het proces veel gemakkelijker voor u wordt. Uiteraard dient u ons nog wel te voorzien van de juiste gegevens en documenten. Wij geven uiteraard duidelijk aan welke documenten wij nodig hebben, zodat u precies weet wat er moet gebeuren. Zo leest u bij de juiste pagina bijvoorbeeld welke documenten u nodig heeft bij het aanvragen van een visum

De beste service

Als u een visum voor Thailand bij ons aanvraagt, dan krijgt u de allerbeste service. Wij begeleiden u tijdens het proces. Daarnaast kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft over een van de vereisten, dan helpt een van onze specialisten u graag verder. Wij vertellen u precies hoe de benodigde documenten eruit horen te zien. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om het visumaanvraagformulier in te vullen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Een aanvraag op maat

Een visum voor Thailand aanvragen is eenvoudig als u gebruik maakt van onze website. Hierboven heeft u de vereisten kunnen lezen die u nodig heeft voor een visumaanvraag. In sommige gevallen zijn de vereisten net iets anders, bijvoorbeeld als u Thaise partner heeft. Wij helpen u ook in een dergelijk geval door het proces heen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw visumaanvraag aan alle eisen voldoet, ook als uw situatie net iets anders is. Indien u een specifiek verzoek heeft of twijfelt over het correcte visumtype dan helpen wij u graag verder.

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]