Aansprakelijkheid – Verantwoording

In ons bezit

Aansprakelijkheid Verantwoording. Gedurende de tijd dat wij de paspoorten of documenten in ons bezit hebben houden wij ons aansprakelijk voor:
  • verlies
  • diefstal
  • beschadiging.

Niet in ons bezit

We zijn niet aansprakelijk voor de schade veroorzaakt door:
  • Verlate afgifte van het visum en documenten door het consulaat.
  • Schade of verlies aan uw documenten – visa/legalisaties veroorzaakt door het consulaat
  • Schade of verlies van uw documenten veroorzaakt door: -DHL (of een andere koeriers) -postkantoor -postbode of enig ander vervoermiddel

Visum weigering door de consul

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de weigering van uw visumaanvraag door het consulaat. De consul kan op gevoel besluiten om meer documenten in te zien, waardoor uw visumaanvraag niet altijd op tijd klaar is. De consul is bevoegd aanvullende documenten voor uw visumaanvraag aan te vragen en / of uw visumaanvraag zonder opgaaf van redenen te weigeren. Aansprakelijkheid – Verantwoording

Weigering van toegang aan de grens met het land

Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door correct afgegeven visa, wat desondanks toch een probleem schept aan de grens van het betreffende land.Een douanebeambte heeft een soevereine positie en is bevoegd om zonder opgaaf van redenen uw binnenkomst in zijn land te weigeren.Het kan overal ter wereld gebeuren, ondanks dat de reiziger het juiste visum in het paspoort heeft, afgegeven door het consulaat van het land.

Uw reis kan niet doorgaan

In het geval dat uw reis niet kan doorgaan vanwege een ramp, epidemie of andere natuurlijke verschijnselen, zullen we ons best doen om met het consulaat te overtuigen om de kosten van het visum terug te betalen.In het geval dat het consulaat geen oplossing bedenkt en niet in staat of bereid is om aan uw verzoek te voldoen, kunnen wij uw visumkosten helaas niet vergoeden. Wij bieden onze diensten om tussen u en het consulaat te bemiddelen vanaf het begin van de visumaanvraag tot het verkrijgen van het visum van het consulaat, maar we verkopen het visum niet.

Het tarief van het consulaat

Consulaten kunnen de tarieven verhogen of verlagen van het visum of een legalisatie, wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor schade veroorzaakt door een tarief verhoging van het visum door het consulaat.Wanneer wij op het consulaat minder betalen, zullen wij ook op de factuur het lagere bedrag doorberekenen. Wij verdienen niet aan het visum maar alleen aan de bemiddeling. Wij krijgen helaas nooit het bericht van consulaten wanneer de tarieven omhoog of omlaag gaan.

Extra documenten

Een consul is gemachtigd om extra documenten op te vragen om uw visumaanvraag beter te beoordelen. Wanneer de visumaanvraag wordt afgewezen door de consul, en hierdoor schade ondervindt door uw vlucht te missen: accepteren wij geen verantwoordelijkheid voor de schade.

Plotselinge veranderingen/aanpassingen

Consulaten kunnen veranderingen doorvoeren in de vereiste documenten voor uw visumaanvraag doordat hun Ministerie van Buitenlandse Zaken dat per direct kan eisen. Wij accepteren ook geen verantwoordelijkheid voor schade veroorzaakt door een vertraging op het consulaat door veranderingen in de benodigde documentatie.Degenen die vaak naar China reizen, kennen deze plotselinge veranderingen. Zo gaan we ’s ochtends naar het consulaat en heeft de ambassade na verificatie uw aanvraag geaccepteerd. We betalen en ze vertellen wanneer het visum twee of vier dagen later klaar moet zijn.Later diezelfde dag krijgen we ineens de opdracht om alle documenten op te halen. Vanaf dat moment zijn de nodige regels en documenten veranderd.

Geldigheid van het visum

Weet altijd precies de datum dat u het land binnen zult treden. De meeste visa hebben een bepaalde geldigheid. Een visum heeft een begin en een eind datum. U mag alleen in die periode in het land aanwezig zijn! U kunt u voor zeer onaangename verassingen komen te staan. Er staat in alle visa een datum van geldigheid op, dus wanneer een visum ingaat en wanneer het verloopt!Aansprakelijkheid – Verantwoording en risico

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]