Contact

Visum Wit-Rusland (Belarus) Aanvragen

VisumService nl vraagt uw documenten aan en begeleidt u tijdens het gehele proces en bezorgt u uw visum. Lees de onderstaande pagina goed door voor een keuze te maken! Tip, sla deze pagina op in uw bladwijzers zodat u de volgende keer direct naar deze pagina kunt terugkeren!

Visa Wit-Rusland, kies het visum dat u nodig heeft

Privévisum
Stagevisum
Studievisum
Toeristenvisum
Visumvrijstelling
Werkvisum

Visum Belarus Aanvragen

Lees deze pagina aandachtig door, hier vindt u alle informatie voor de visumaanvraag voor Belarus. De informatie en soorten visa die u hier op deze pagina kunt vinden, zijn uitsluitend voor de Nederlandse nationaliteit. Als u een visum voor Belarus nodig heeft voor een andere nationaliteit, moet u naar de hoofdpagina gaan en daar de juiste keuze maken:

bestemming > nationaliteit > soort visum > kies een visum.

Klik op de home knop linksboven in de witte balk.

Het aanvragen van een visum voor Wit-Rusland

Thailand als bestemming

Wilt u op vakantie naar Belarus of heeft u een zakenreis naar Belarus gepland? Dan heeft u in de meeste gevallen een visum voor Belarus nodig. Wit-Rusland is een prachtige vakantiebestemming en een belangrijk handelspartner van Nederland.

Het visum?

Er zijn dan ook ontzettend veel mensen die een visum aanvragen voor Wit-Rusland. Een visum is een document dat aantoont dat u officiële toestemming heeft om naar het land in kwestie af te reizen. Een visum voor Wit-Rusland aanvragen is niet altijd even eenvoudig. Het aanvragen van visa is voor de meeste mensen een tijdrovende klus. Het is daarom aan te raden om uw visumaanvraag via een gespecialiseerde partij te laten verlopen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

VisumService.nl

Bij VisumService.nl kunnen wij de aanvraag voor u verzorgen. Voor vrijwel ieder land is er een andere aanvraagprocedure. Bij VisumService.nl maken wij het aanvragen van een visum zo makkelijk mogelijk. Op deze manier kunt u een visum voor Belarus aanvragen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Ervaring met visumaanvragen

Als u geen ervaring met het aanvragen van een visum heeft, kan het lastig zijn om een visum aan te vragen. Bovendien verschillen de vereisten die ambassades aan een visum stellen enorm.

Kies bovenaan het juiste visum en maak een online aanvraag aan op onze website.

Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.

Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.

Wij verwerken de documenten voor u voor de Wit-Russische ambassade en maken een boeking om de visumaanvraag bij de Wit-Russische ambassade te verwerken.

Nadat de ambassade de visumaanvraag heeft geaccepteerd, sturen wij u een factuur per e-mail. In deze e-mail zullen we u vertellen wanneer en hoe laat het visum terug op ons kantoor zal zijn.

Nadat het visum is opgehaald bij de ambassade en de factuur is betaald, is het visum klaar om te worden opgehaald of naar uw adres te worden verzonden.
Minsk-Metro-Station-MalIinuka
Uw visumaanvraag voor Wit-Rusland

Algemene vereisten voor een visum Wit-Rusland (Nederlandse paspoorthouders)

Wilt u een visum aanvragen voor Belarus? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle noodzakelijke vereisten. Als u een visum aan wilt vragen, dient u verschillende documenten aan te leveren. Hierboven vindt u een basisoverzicht van alle documenten die u nodig heeft als u een visum voor 1 inreis aan wilt vragen voor Belarus. Heeft u een visum nodig? Dan vindt u bovenaan op deze pagina ook wat de basisvereisten voor alle soorten visums zijn.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hierboven vermelde basisbenodigdheden.

Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.
Dit zijn de vereisten waar over het algemeen aan voldaan moet worden voor een visum Belarus. De vereisten die aan het visum gesteld worden, kunnen per situatie verschillen. Wij raden u daarom aan om een online aanvraag bij ons te plaatsen, zodat u voor uw situatie exact te zien krijgt wat de vereisten zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u daadwerkelijk aan alle vereisten voldoet.

Het belang van een visum

Vereisten voor een visum

Als u naar andere lidstaten van de EU afreist, dan heeft u hiervoor als Nederlands paspoorthouder geen visum nodig. Veel reizigers zijn het hierdoor niet gewend om een visum aan te moeten vragen.

Uw visumaanvraag voor Belarus goed geregeld

Wilt u er zeker van zijn dat de aanvraag van uw visum voor Belarus goed verloopt? Dan kunt u ervoor kiezen om de visumaanvraag door een specialist te laten verzorgen. Bij VisumService.nl kunnen wij u helpen met het verzorgen van de aanvraag. Op deze manier kunt u er helemaal zeker van zijn dat uw visum aan alle eisen voldoen. Met de meeste visa voor een enkele of meerdere inreizen mag u maximaal 60 dagen of 90 dagen in Belarus verblijven.

U weet exact wat u moet doen

Een visum voor Belarus aanvragen wordt erg eenvoudig als u voor VisumService.nl kiest. Wij zorgen ervoor dat het proces veel gemakkelijker voor u wordt. Uiteraard dient u ons nog wel te voorzien van de juiste gegevens en documenten. Wij geven uiteraard duidelijk aan welke documenten wij nodig hebben, zodat u precies weet wat er moet gebeuren. Zo leest u bij de juiste pagina bijvoorbeeld welke documenten u nodig heeft bij het aanvragen van een visum

Visum via Minsk National Airport

Voor toeristen, zaken, privé en studie tot 30 dagen, heeft u geen visum nodig voor Wit-Rusland wanneer u Wit-Rusland bezoekt via de Minsk National Airport.

Voor alle andere grensovergangen moet u wél vooraf in Nederland een visum aanvragen.

Vluchten van en naar Rusland via Minsk National Airport

Voor de vluchten van en naar Rusland via Minsk National Airport geldt de visumvrije regel niet! Indien u doorvliegt- of bent aangekomen via Rusland (ook bij een overstap én óók bij een tijdelijk verblijf in Belarus), geldt de visumvrije regel van 30 dagen via Minsk National Airport niet!

De beste service

Als u een visum voor Belarus bij ons aanvraagt, dan krijgt u de allerbeste service. Wij begeleiden u tijdens het proces. Daarnaast kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft over een van de vereisten, dan helpt een van onze specialisten u graag verder. Wij vertellen u precies hoe de benodigde documenten eruit horen te zien. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om het visumaanvraagformulier in te vullen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Een aanvraag op maat

Een visum voor Belarus aanvragen is eenvoudig als u gebruik maakt van onze website. Hierboven heeft u de vereisten kunnen lezen die u nodig heeft voor een visumaanvraag. In sommige gevallen zijn de vereisten net iets anders, bijvoorbeeld als u Wit-Russische partner heeft. Wij helpen u ook in een dergelijk geval door het proces heen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw visumaanvraag aan alle eisen voldoet, ook als uw situatie net iets anders is. Indien u een specifiek verzoek heeft of twijfelt over het correcte visumtype dan helpen wij u graag verder.

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]