Contact

Visum Antigua en Barbuda

VisumService.nl, vraagt uw documenten aan en begeleidt u tijdens het gehele proces en bezorgt u uw visum. Lees de onderstaande pagina goed door voor een keuze te maken! Tip, sla deze pagina op in uw bladwijzers zodat u de volgende keer direct naar deze pagina kunt terugkeren!

Visum Antigua en Barbuda, kies het visum dat u nodig heeft

Visum Antigua en Barbuda Aanvragen

Lees deze pagina aandachtig door, hier vindt u alle informatie voor de visumaanvraag voor Antigua en Barbuda. De informatie en soorten visa die u hier op deze pagina kunt vinden, zijn uitsluitend voor de Nederlandse nationaliteit. Als u een visum voor Antigua en Barbuda nodig heeft voor een andere nationaliteit, moet u naar de hoofdpagina gaan en daar de juiste keuze maken:

bestemming > nationaliteit > type visum > kies een visum.

Klik op de home knop linksboven in de witte balk.

Het aanvragen van een visum voor Antigua en Barbuda

Antigua en Barbuda als bestemming

Wilt u op vakantie naar Antigua en Barbuda of heeft u een zakenreis naar Antigua en Barbuda gepland? Dan heeft u in de meeste gevallen geen visum voor het land nodig. Antigua en Barbuda is een prachtige vakantiebestemming en een handelspartner van Nederland.

Het visum?

Een visum is een document dat aantoont dat u officiële toestemming heeft om naar het land in kwestie af te reizen. Een visum voor Antigua en Barbuda aanvragen is niet altijd even eenvoudig. Het aanvragen van visa is voor de meeste mensen een tijdrovende klus. Het is daarom aan te raden om uw visumaanvraag via een gespecialiseerde partij te laten verlopen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

VisumService.nl?

Bij VisumService.nl kunnen wij de aanvraag voor u verzorgen. Voor vrijwel ieder land is er een andere aanvraagprocedure. Bij VisumService.nl maken wij het aanvragen van een visum zo makkelijk mogelijk. Op deze manier kunt u een visum voor Antigua en Barbuda aanvragen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Ervaring met visumaanvragen

Als u geen ervaring met het aanvragen van een visum heeft, kan het lastig zijn om een visum aan te vragen. Bovendien verschillen de vereisten die ambassades aan een visum stellen enorm.

Kies bovenaan het juiste visum en maak een online de aanvraag aan op onze website.

Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken voor de visumaanvraag.

Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.

Wij verwerken de documenten voor u voor dat wij naar de ambassade van Antigua en Barbuda gaan en maken een boeking om de visumaanvraag bij de ambassade te verwerken.

Nadat de ambassade de visumaanvraag heeft geaccepteerd, sturen wij u een factuur per e-mail. In deze e-mail zullen we u vertellen wanneer en hoe laat het visum terug op ons kantoor zal zijn om op te halen of te versturen.

Nadat het visum is opgehaald bij de ambassade en de factuur is betaald, is het visum klaar om te worden opgehaald of naar uw adres te worden verzonden.

Uw visumaanvraag voor Antigua en Barbuda

Algemene vereisten voor een visum Antigua en Barbuda (Nederlands paspoorthouders)

Wenst u een visum aan te vragen voor Antigua en Barbuda? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle noodzakelijke vereisten. Als u een visum aan wilt vragen, dient u verschillende documenten aan te leveren. Hierboven vindt u een basisoverzicht van alle documenten die u nodig heeft als u een visum voor 1 inreis aan wilt vragen voor Antigua en Barbuda. Heeft u een visum nodig? Dan vindt u bovenaan op deze pagina ook wat de basisvereisten voor alle soorten visums zijn.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hierboven vermelde basisbenodigdheden.

Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.

Dit zijn de vereisten waar over het algemeen aan voldaan moet worden voor een visum Antigua en Barbuda. De vereisten die aan het visum gesteld worden, kunnen per situatie verschillen. Wij raden u daarom aan om een online aanvraag bij ons te plaatsen, zodat u voor uw situatie exact te zien krijgt wat de vereisten zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u daadwerkelijk aan alle vereisten voldoet.

Voor toeristen en zakenmensen die tot 180 dagen geen visum nodig hebben

Bepaalde nationaliteiten hebben geen visum nodig voor toerisme en zaken tot 180 dagen

Voorwaarden

De toeristen en zakenmensen mogen blijven zolang hun zaken duurt, op voorwaarde dat:

  • Het verblijf is niet langer dan zes maanden.
  • Ze hebben een doorreis- of retourticket.
  • Ze hebben een bevestiging van accommodatie.
  • Ze kunnen bewijzen dat ze in staat zijn zichzelf in Antigua en Barbuda te onderhouden en beschikken over geldige paspoorten.

Uw visumaanvraag voor Antigua en Barbuda goed geregeld

Wilt u er zeker van zijn dat de aanvraag van uw visum voor Antigua en Barbuda goed verloopt? Dan kunt u ervoor kiezen om de visumaanvraag door een specialist te laten verzorgen. Op deze manier kunt u er helemaal zeker van zijn dat uw visum aan alle eisen voldoen.

U weet exact wat u moet doen

Een visum voor Antigua en Barbuda aanvragen wordt erg eenvoudig als u voor VisumService.nl kiest. Wij zorgen ervoor dat het proces veel gemakkelijker voor u wordt. Uiteraard dient u ons nog wel te voorzien van de juiste gegevens en documenten. Wij geven uiteraard duidelijk aan welke documenten wij nodig hebben, zodat u precies weet wat er moet gebeuren. Zo leest u bij de juiste pagina bijvoorbeeld welke documenten u nodig heeft bij het aanvragen van een visum.

De beste service

Indien u een Antigua en Barbuda visum bij ons aanvraagt, dan krijgt u de allerbeste service. Wij begeleiden u tijdens het proces. Daarnaast kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft over een van de vereisten, dan helpt een van onze specialisten u graag verder. Wij vertellen u precies hoe de benodigde documenten eruit horen te zien. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om het visumaanvraagformulier in te vullen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een aanvraag op maat

Reizen en een Antigua en Barbuda visum aanvragen is eenvoudig als u gebruik maakt van onze website. Hierboven heeft u de vereisten kunnen lezen die u nodig heeft voor een visumaanvraag. In sommige gevallen zijn de vereisten net iets anders, bijvoorbeeld wanneer u geboren bent in de Antigua en Barbuda. Wij helpen u ook in een dergelijk geval door het proces heen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw visumaanvraag aan alle eisen voldoet, ook als uw situatie net iets anders is. Indien u een specifiek verzoek heeft of twijfelt over het correcte visumtype dan helpen wij u graag verder.

Transit en Cruiseschip

Cruiseschipbezoekers die normaal gesproken een visum nodig hebben, hebben er geen nodig, op voorwaarde dat ze ’s ochtends aankomen in Antigua en Barbuda en dezelfde dag vertrekken.

‘Intransit’-passagiers die binnen dezelfde dag (24 uur) reizen en die normaal gesproken een visum nodig hebben, hebben geen visum nodig om Antigua en Barbuda binnen te komen, op voorwaarde dat ze een bewijs van hun verdere reis hebben, en ze het’ internationale gebied’ niet verlaten.

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]