Op deze pagina hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw legalisatie

Als u niet begrijpt hoe het werkt, kunt u ons altijd bellen. Tel. 0031 70 215 4995


Legalisatie Zambia

Legalisatie Zambia

Legaliseer documenten voor Zambia. Vind informatie op deze pagina.Voor onze diensten voor een legalisatie voor Zambia moet u ons opdracht formulier invullen. Wij hebben uw gegevens nodig. Voor: a) als het nodig is contact met u op te nemen, en B.) we de gegevens nodig voor de factuur.Onderaan deze pagina vindt u een rode lijst met een overzicht van de meest voorkomende kosten per instantie. Dit zijn de kosten die u ook betaalt als u besluit de legalisatie Zambia zelf te regelen. Deze kosten zijn per document.Ter verduidelijking, als u besluit de legalisatie Zambia zelf te doen, betaalt u dezelfde kosten als vermeld in deze rode lijst. Als u gebruik maakt van onze diensten, betaalt u een extra vergoeding. Maar, het belangrijkste is dat u geen tijd verspilt aan het bezoeken van de verschillende instanties om uw documenten in orde te maken.Tot slot: laat de procedure legalisatie Zambia door onze professionals doen! Het scheelt u tijd en kosten!Het consulaat van Zambia is in België. Voor deze route vragen wij € 110, – exclusief BTW, servicekosten. Omdat we twee keer naar Brussel moeten rijden, zijn de kosten hoger dan een route in Nederland. In totaal moeten we, voor het bezorgen en ophalen van de documenten in Brussel, 780 km rijden. Plus 8 uur personeelskosten.

1. Het opdracht formulier:

  • Klik hier om het formulier te openen. Vullen het in, uit te printen en te ondertekenen.
  • U moet ons de originele documenten sturen die nodig zijn voor de legalisatie.
  • U moet ook een kopie meesturen van alle documenten die gelegaliseerd moeten worden.
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina als je een ander land wilt kiezen. Zambia-legalisatieZambia

Voor legalisatie door het ministerie van Buitenlandse Zaken moeten we voor de aanvraag een fotokopie van de documenten naar het consulaat sturen. Een brief waarin om legalisatie wordt gevraagd en een korte uitleg waarom legalisatie nodig is. Kopie van het paspoort van de persoon die de brief ondertekent. Vaak zijn er andere documenten nodig.

De ambassade is gevestigd in Brussel!

De verwerkingstijd bij de ambassade in België 4 of 7 werkdagen. Als we ook het voorbereidingsproces bij andere autoriteiten verzorgen, worden extra verwerkingsdagen toegevoegd.

Geaccepteerde handtekening: Ministerie van Buitenlandse Zaken

Dit betekent dat alle documenten vooraf door het ministerie van Buitenlandse Zaken moeten worden gelegaliseerd voordat het consulaat van Zambia een document bij hun consulaat legaliseert

StappenKosten (per document)Ons tarief ex. btw (per stap)
Onze bemiddelingskosten€ 110.00
Het consulaat€25€ 0.00
Ministerie van Buitenlandse Zaken€10€ 0.00
De rechtbank€21€ 0.00
De notarisvariabele kosten€ 0.00
De beëdigde vertalervariabele kosten€ 0.00
Kamer van Koophandel legalisatie€25€ 0.00

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]