Op deze pagina hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw legalisatie

Als u niet begrijpt hoe het werkt, kunt u ons altijd bellen. Tel. 0031 70 215 4995


Legalisatie Syrië

Legalisatie Syrië

Legaliseer documenten voor Syrië. Vind informatie op deze pagina.Voor onze diensten voor een legalisatie voor Syrië moet u ons opdracht formulier invullen. Wij hebben uw gegevens nodig. Voor: a) als het nodig is contact met u op te nemen, en B.) we de gegevens nodig voor de factuur.Onderaan deze pagina vindt u een rode lijst met een overzicht van de meest voorkomende kosten per instantie. Dit zijn de kosten die u ook betaalt als u besluit de legalisatie voor Syrië zelf te regelen. Deze kosten zijn per document.Ter verduidelijking, als u besluit de legalisatie Syrië zelf te doen, betaalt u dezelfde kosten als vermeld in deze rode lijst. Als u gebruik maakt van onze diensten, betaalt u een extra vergoeding. Maar, het belangrijkste is dat u geen tijd verspilt aan het bezoeken van de verschillende instanties om uw documenten in orde te maken.Tot slot: laat de procedure legalisatie Syrië door onze professionals doen! Het scheelt u tijd en kosten!Het consulaat van Syrië is in België. Voor deze route vragen wij € 110, – exclusief BTW, servicekosten. Omdat we twee keer naar Brussel moeten rijden, zijn de kosten hoger dan een route in Nederland. In totaal moeten we, voor het bezorgen en ophalen van de documenten in Brussel, 780 km rijden. Plus 8 uur personeelskosten.

1. Het opdracht formulier:

  • Klik hier om het formulier te openen. Vullen het in, uit te printen en te ondertekenen.
  • U moet ons de originele documenten sturen die nodig zijn voor de legalisatie.
  • U moet ook een kopie meesturen van alle documenten die gelegaliseerd moeten worden.
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina als je een ander land wilt kiezen.  Legalisatie-syrieSyriëVoor de legalisatie heeft u drie aanvullende documenten nodig:
  • De originele te legaliseren documenten die vereist zijn voor legalisatie
  • Een kopie van alle te legaliseren documenten
  • CvO vak 3 : EC is niet voldoende, moet de echte naam van het land vermelden CvO vak 4 : voer de wijze van transport in (bijv. by ship) CvO vak 5 : De factuur moet een niet-Israëlische verklaring en een bootafschrift bevatten als de goederen per boot worden vervoerd. Het ministerie van Buitenlandse Zaken ondertekent echter geen documenten met deze verklaringen. Indien u exportdocumenten voor Syrië verwacht neem dan contact met ons op.Voor andere documenten moet duidelijk zijn dat het voor Syrië is bedoeld. Als u bijvoorbeeld een uittreksel van de Kamer van Koophandel heeft dat geen verwijzing naar Syrië bevat, stuur dan een brief met adres en contactpersoon in Syrië

Het van het consulaat Syrië is in België.

De verwerkingstijd op de ambassade in Brussel bedraagt 8 werkdagen.
Wij verzorgen ook het voorbereidingsproces bij de andere instanties; aan die procedure worden extra verwerkingsdagen toegevoegd voor de legalisatie bij de andere autoriteiten.

Het consulaat van Syrië accepteert alleen de handtekening van het ministerie van Buitenlandse Zaken vóór de legalisatieprocedure.

Dit betekent dat alle documenten van tevoren door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken moeten worden gelegaliseerd voordat het consulaat van Syrië het document legaliseert.

StappenKosten (per document)Ons tarief ex. btw (per stap)
Onze bemiddelingskosten€ 110.00
Het consulaat€60€ 0.00
Ministerie van Buitenlandse Zaken€10€ 0.00
De rechtbank€21€ 0.00
De notarisvariabele kosten€ 0.00
De beëdigde vertalervariabele kosten€ 0.00
Kamer van Koophandel legalisatie€25€ 0.00
Factuur€45 + 1.5% van de factuurwaare€ 0.00

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]