Op deze pagina hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw legalisatie

Als u niet begrijpt hoe het werkt, kunt u ons altijd bellen. Tel. 0031 70 215 4995


Legalisatie Papoea Nieuw Guinea

Legalisatie Papoea Nieuw Guinea

Legalisatie Papoea Nieuw Guinea. Legaliseer documenten voor Papoea Nieuw Guinea. Vind informatie op deze pagina.Voor onze diensten voor een Legalisatie voor Papoea Nieuw Guinea moet u ons opdracht formulier invullen. Wij hebben uw gegevens nodig. Zo als: a. als het nodig is, contact met u op te nemen. B.) En hebben we de gegevens nodig voor de factuur.Onderaan deze pagina vind je een rode kostentabel. Met daarin een overzicht van de meest voorkomende overheidskosten per document. Deze kosten zijn, de kosten die u ook betaalt als u besluit de legalisatie zelf te regelen.Ter verduidelijking, als u besluit de legalisatie zelf te doen, betaalt u dezelfde kosten als vermeld in deze rode lijst. Als u gebruik maakt van onze diensten, betaalt u een extra vergoeding. Maar, het belangrijkste is dat u geen tijd verspilt aan het bezoeken van de verschillende instanties om uw documenten in orde te maken.Tot slot: laat onze professionals uw legalisatie procedure doen! Het scheelt u tijd en kosten!Het consulaat van Papoea Nieuw Guinea is in België. Voor deze route vragen wij € 110, – exclusief BTW, servicekosten. Omdat we twee keer naar Brussel moeten rijden, zijn de kosten hoger dan een route in Nederland. In totaal moeten we, voor het bezorgen en ophalen van de documenten in Brussel, 780 km rijden. Plus 8 uur personeelskosten.

1. Het opdracht formulier:

  • Klik hier om het formulier te openen. Vullen het in, uit te printen en te ondertekenen.
  • U moet ons de originele documenten sturen die nodig zijn voor de legalisatie.
  • U moet ook een kopie meesturen van alle documenten die gelegaliseerd moeten worden.
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina als je een ander land wilt kiezen. Papoea-Nieuw-Guinea-flagHet land Papoea-Nieuw-Guinea

Het consulaat van Papoea Nieuw Guinea is in Brussel.

De verwerkingstijd op de ambassade in Brussel is 10 werkdagen.
Wij verzorgen ook het voorbereidingsproces bij de andere instanties; aan die procedure worden extra verwerkingsdagen toegevoegd voor de legalisatie bij de andere autoriteiten.

Het consulaat van Papoea Nieuw Guinea accepteert alleen de handtekening van het ministerie van Buitenlandse Zaken vóór de legalisatieprocedure.

Dit betekent dat alle documenten van tevoren door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken moeten worden gelegaliseerd voordat het consulaat van Papoea Nieuw Guinea het document legaliseert.

StappenKosten (per document)Ons tarief ex. btw (per stap)
Onze bemiddelingskosten€ 110.00
Het consulaat€100€ 0.00
MinBuZA€10€ 0.00
De rechtbank€21€ 0.00
De notarisvariabele kosten€ 0.00
De beëdigde vertalervariabele kosten€ 0.00
Kamer van Koophandel legalisatie€16.35€ 0.00

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]