Contact

Visum Indonesië Aanvragen

VisumService.nl, vraagt uw documenten aan en begeleidt u tijdens het gehele proces en bezorgt u uw visum. Tip, sla deze pagina op in uw bladwijzers zodat u de volgende keer direct naar deze pagina kunt terugkeren!

Visa Indonesië, kies het visum dat u nodig heeft

Vrienden en familie bezoek
Het bijwonen van Seminars en internationale tentoonstellingen
Stagevisum
Werkvisum
Vrijwilligerswerk
Zakenvisum

Visum Indonesië Aanvragen

Lees deze pagina aandachtig door, hier vindt u alle informatie voor de visumaanvraag voor Indonesië. De informatie en soorten visa die u hier op deze pagina kunt vinden, zijn uitsluitend voor de Nederlandse nationaliteit. Als u een visum voor Indonesië nodig heeft voor een andere nationaliteit, moet u naar de hoofdpagina gaan en daar de juiste keuze maken:

bestemming > nationaliteit > type visum > kies een visum.

Klik op de home knop linksboven in de witte balk.

Het aanvragen van een visum voor Indonesië

Indonesië als bestemming

Wilt u op vakantie naar Indonesië of heeft u een zakenreis naar Indonesië gepland? Dan heeft u in de meeste gevallen een visum voor het land nodig. Indonesië is een prachtige vakantiebestemming en een belangrijk handelspartner van Nederland. Er zijn dan ook ontzettend veel mensen die een visum aanvragen voor Indonesië.

Het visum?

Een visum is een document dat aantoont dat u officiële toestemming heeft om naar het land in kwestie af te reizen. Een visum voor Indonesië aanvragen is niet altijd even eenvoudig. Het aanvragen van visa is voor de meeste mensen een tijdrovende klus. Het is daarom aan te raden om uw visumaanvraag via een gespecialiseerde partij te laten verlopen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt.

VisumService.nl?

Bij VisumService.nl kunnen wij de aanvraag voor u verzorgen.Voor vrijwel ieder land is er een andere aanvraagprocedure. Bij VisumService.nl maken wij het aanvragen van een visum zo makkelijk mogelijk. Op deze manier kunt u een visum voor Indonesië aanvragen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Ervaring met visumaanvragen

Als u geen ervaring met het aanvragen van een visum heeft, kan het lastig zijn om een visum aan te vragen. Bovendien verschillen de vereisten die ambassades aan een visum stellen enorm.

Kies bovenaan het juiste visum en maak een online aanvraag aan op onze website.

Bekijk wat de benodigde documenten zijn en verzamel alle vereiste stukken.

Stuur vervolgens de benodigde documenten naar ons op.

Wij verwerken de documenten voor u voor de Indonesische ambassade en maken een boeking om de visumaanvraag bij de Indonesische ambassade te verwerken.

Nadat de ambassade de visumaanvraag heeft geaccepteerd, sturen wij u een factuur per e-mail. In deze e-mail zullen we u vertellen wanneer en hoe laat het visum terug op ons kantoor zal zijn.

Nadat het visum door ons is opgehaald bij de ambassade en de factuur is betaald, is het visum klaar om door u te worden opgehaald of naar uw adres te worden verzonden.

landscape-photography-of-blue-sea
Uw visumaanvraag voor Indonesië

Algemene vereisten voor een visum Indonesië (Nederlands paspoorthouders)

Wilt u een visum aanvragen voor Indonesië? Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle noodzakelijke vereisten. Als u een visum aan wilt vragen, dient u verschillende documenten aan te leveren. Hierboven vindt u een basisoverzicht van alle documenten die u nodig heeft als u een visum voor 1 inreis aan wilt vragen voor Indonesië. Heeft u een visum nodig? Dan vindt u bovenaan op deze pagina ook wat de basisvereisten voor alle soorten visums zijn.

Houdt u er rekening mee dat de vereisten voor uw situatie af kunnen wijken van de hierboven vermelde basisbenodigdheden.

Om de benodigdheden voor uw aanvraag te achterhalen plaatst u eenvoudig een aanvraag online op onze website.
Dit zijn de vereisten waar over het algemeen aan voldaan moet worden voor een visum Indonesië. De vereisten die aan het visum gesteld worden, kunnen per situatie verschillen. Wij raden u daarom aan om een online aanvraag bij ons te plaatsen, zodat u voor uw situatie exact te zien krijgt wat de vereisten zijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat u daadwerkelijk aan alle vereisten voldoet.

Het belang van een visum

Vereisten voor een visum

Naar andere lidstaten van de EU afreizen, dan heeft u hiervoor als Nederlands paspoorthouder geen visum nodig. Veel reizigers zijn het hierdoor niet gewend om een visum aan te moeten vragen. Als u tijdelijk in Indonesië wilt verblijven, dan bent u wél verplicht om een visum voor Indonesië aan te vragen.

Uw visumaanvraag voor Indonesië goed geregeld

Wilt u er zeker van zijn dat de aanvraag van uw visum voor Indonesië goed verloopt? Dan kunt u ervoor kiezen om de visumaanvraag door een specialist te laten verzorgen. Bij VisumService.nl kunnen wij u helpen met het verzorgen van de aanvraag. Op deze manier kunt u er helemaal zeker van zijn dat uw visum aan alle eisen voldoen. Met alle visa voor een enkele inreis mag u maximaal 30 dagen in Indonesië verblijven.

U weet exact wat u moet doen

Een visum voor Indonesië aanvragen wordt erg eenvoudig als u voor VisumService.nl kiest. Wij zorgen ervoor dat het proces veel gemakkelijker voor u wordt. Uiteraard dient u ons nog wel te voorzien van de juiste gegevens en documenten. Wij geven uiteraard duidelijk aan welke documenten wij nodig hebben, zodat u precies weet wat er moet gebeuren. Zo leest u bij de juiste pagina bijvoorbeeld welke documenten u nodig heeft bij het aanvragen van een visum

De beste service

Indien u een Indonesisch visum bij ons aanvraagt, dan krijgt u de allerbeste service. Wij begeleiden u tijdens het proces. Daarnaast kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft over een van de vereisten, dan helpt een van onze specialisten u graag verder. Wij vertellen u precies hoe de benodigde documenten eruit horen te zien. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om het visumaanvraagformulier in te vullen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Een aanvraag op maat

Reizen en een Indonesië visum aanvragen is eenvoudig als u gebruik maakt van onze website. Hierboven heeft u de vereisten kunnen lezen die u nodig heeft voor een visumaanvraag. Wij helpen u ook in een dergelijk geval door het proces heen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat uw visumaanvraag aan alle eisen voldoet, ook als uw situatie net iets anders is. Indien u een specifiek verzoek heeft of twijfelt over het correcte visumtype dan helpen wij u graag verder.

Bezoekadres:
Anna Paulownastraat 63
2518 BC Den Haag
Dóór de grijze deur om aan te bellen!

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00

Routebeschrijving

U kan ons bereiken op:
Tel +31(0)6-393 39 184
Tel +31(0)70 215 49 95
[email protected]